elitgamer

Test Drive Unlimited 2136 hozzászólás ebben a témában

Utolsó komment: VeilSide 2012. Apr. 1. 08:06:45

• 2012. Apr. 17. 13:12:13 (31 napja)
    Fritz avatarja

Na figyelmét ajánlom minden Tisztelt PC-s emberkének!
    Meg van hogy mit kell csinálni(mivel nem próbálom ki nem tudom hogy márnál hogy működik)

"Feltelepíted a játékot. Nem nyitod meg, nem crackeled be, a tűzfallal letiltod az UpLauncher exe-t, mert az mindig letölti a friss exe-t és felülírja a cracket, utána már a crackel sem tudod megnyitni. Ha letiltottad az UpLauncher exe-t crackeld be a játékot és indítsd el! A program kiír egy ERROR-t arra katt "cancel", majd megkérdezi hogy "offline" akarsz -e játszani, itt katt "yes" néhány másodperc múlva elérhetővé válik a "play" gomb, katt rá és indul is."

ezt küldte haverom mailban és ezért kérek elnézést hogy nem a hétvégére lett meg, sajnos jött ment más egyéb dolog az életbe. De használjátok egészséggel.

Sokk szerencsét hozzá

• 2012. Apr. 10. 13:45:48 (38 napja)
    Fritz avatarja

kidney94! kérelm,edet elfogadtam majd szombatra vagy vasárnapra tudok konkrét válaszokat adni.

• 2012. Apr. 7. 16:55:56 (41 napja)
    gerzson 111 avatarja
    Aki xboxon tolja annak figyelem nyitottam egy klubot (Audi fans Hungary) aki akar lépjen be nagyon szívesen látom minél többen leszünk annál jobb
    GERÍÍÍ
  • 2012. Apr. 7. 07:57:36 (41 napja)
    kidney94 avatarja

köszi a választ,de sajnos ez a blokkolós dolog az egyik,amit foggalmam sincs,hogy hol kellene. lennél szíves rákérdezni akkor haverodnál?  köszi előre is.

• 2012. Apr. 6. 12:14:16 (42 napja)
    Fritz avatarja

én úgy tudom, hogy elöször is blokkolni kell valahol azt az updatert és utána lehet crack-elni. És akkor állítólag jó lesz. Ha így nem elég konkrét akkor rákérdezek haveromnál.

• 2012. Apr. 1. 16:12:24 (47 napja)
    kidney94 avatarja

Sziasztok! Most lépnék be a TDU2 világába, de sajnos ez valahogy nem sikerüp,mert nem megvettem,csak letöltöttem,és sehogy sem tudom,hogy hogyan is kellene offline módban játszani,hogy az elején ne akarja a patcheket meg minden szart letölteni. Valaki tudna nekem légyszíves segíteni? Előre is köszi!
    Üdv.: kidney94

• 2012. Apr. 1. 08:06:45 (47 napja)
    VeilSide avatarja

Köszi szépen!akor majd emgnézem azokat a rejtett mappákat ha van,lehet az a gond.A tdu centralt ismerem de ott csak progi van hozzá de az se jó

• 2012. Mar. 30. 20:33:09 (49 napja)
    Fritz avatarja

Arra gondolok hogy van/lett valami gond a telepítésnél.
    Avagy rejtett mappák?
    de én nem igazán értek hozzá mert xboxon tolom de a gugle a "barátod"

http://forum.tdu-central.com/forums/131-TDU2-Mod-Shop ez lehet hogy segít  Sok szerencsét hozzá

• 2012. Mar. 30. 10:39:47 (49 napja)
    VeilSide avatarja

Írta: VeilSide on 2012. Mar. 30. 10:37:35
    Sziasztok .olyan problémám lenne hogy a tdu 2 ben az euro/bnk mappa után nem látható nincs ott a többi mappa.gondolok arra hogy vehicles,sound,ilyenek csak egy mappa van ott video néven és ennyi. mert oda akarnám másolni a modokat de,ezek nincsenek ott a tdu1 nél viszont jó.valakinek van ötlete hogy az euro/bnk/ mappon belül hol vannak ezek a mappák?thx!
    vagy esetleg van aki tudja hogy hogyan kell autokat,modokat betteni?milyen progi kell hozzá? tdu modding tools?

• 2012. Mar. 30. 10:37:35 (49 napja)
    VeilSide avatarja

Sziasztok .olyan problémám lenne hogy a tdu 2 ben az euro/bnk mappa után nem látható nincs ott a többi mappa.gondolok arra hogy vehicles,sound,ilyenek csak egy mappa van ott video néven és ennyi. mert oda akarnám másolni a modokat de,ezek nincsenek ott a tdu1 nél viszont jó.valakinek van ötlete hogy az euro/bnk/ mappon belül hol vannak ezek a mappák?thx!

11 / 14
Játékmegjelenések a héten…
  • DiRT Showdown megjelenéséig még 8 nap van hátra
  • Ghost Recon:Future Soldier megjelenéséig még 8 nap van hátra
Fríss cikkeink
hirdetés
Hardveres cikkeink
Facebook közösségünk
Kiemelt partnereink

elitgamer logo

Az oldalunkon publikált összes, cikk, kép, s egyéb tartalom az ElitGamer.net tulajdonát képezik, felhasználásuk CSAK az eredeti forrás pontos és látható megjelenésével történhet!