Test Drive Unlimited 2136 hozzászólás ebben a témában
Utolsó komment: VeilSide 2012. Apr. 1. 08:06:45
Na figyelmét ajánlom minden Tisztelt PC-s emberkének!
Meg van hogy mit kell csinálni(mivel nem próbálom ki nem tudom hogy márnál hogy működik)
"Feltelepíted a játékot. Nem nyitod meg, nem crackeled be, a tűzfallal letiltod az UpLauncher exe-t, mert az mindig letölti a friss exe-t és felülírja a cracket, utána már a crackel sem tudod megnyitni. Ha letiltottad az UpLauncher exe-t crackeld be a játékot és indítsd el! A program kiír egy ERROR-t arra katt "cancel", majd megkérdezi hogy "offline" akarsz -e játszani, itt katt "yes" néhány másodperc múlva elérhetővé válik a "play" gomb, katt rá és indul is."
ezt küldte haverom mailban és ezért kérek elnézést hogy nem a hétvégére lett meg, sajnos jött ment más egyéb dolog az életbe. De használjátok egészséggel.
Sokk szerencsét hozzá
kidney94! kérelm,edet elfogadtam
majd szombatra vagy vasárnapra tudok konkrét válaszokat adni.
köszi a választ,de sajnos ez a blokkolós dolog az egyik,amit foggalmam sincs,hogy hol kellene. lennél szíves rákérdezni akkor haverodnál?
köszi előre is.
én úgy tudom, hogy elöször is blokkolni kell valahol azt az updatert és utána lehet crack-elni. És akkor állítólag jó lesz. Ha így nem elég konkrét akkor rákérdezek haveromnál.
Sziasztok! Most lépnék be a TDU2 világába, de sajnos ez valahogy nem sikerüp,mert nem megvettem,csak letöltöttem,és sehogy sem tudom,hogy hogyan is kellene offline módban játszani,hogy az elején ne akarja a patcheket meg minden szart letölteni. Valaki tudna nekem légyszíves segíteni? Előre is köszi!
Üdv.: kidney94
Köszi szépen!akor majd emgnézem azokat a rejtett mappákat ha van,lehet az a gond.A tdu centralt ismerem de ott csak progi van hozzá de az se jó
Arra gondolok hogy van/lett valami gond a telepítésnél.
Avagy rejtett mappák?
de én nem igazán értek hozzá mert xboxon tolom de a gugle a "barátod"
http://forum.tdu-central.com/forums/131-TDU2-Mod-Shop ez lehet hogy segít Sok szerencsét hozzá
Sziasztok .olyan problémám lenne hogy a tdu 2 ben az euro/bnk mappa után nem látható nincs ott a többi mappa.gondolok arra hogy vehicles,sound,ilyenek csak egy mappa van ott video néven és ennyi. mert oda akarnám másolni a modokat de,ezek nincsenek ott a tdu1 nél viszont jó.valakinek van ötlete hogy az euro/bnk/ mappon belül hol vannak ezek a mappák?thx!

Az oldalunkon publikált összes, cikk, kép, s egyéb tartalom az ElitGamer.net tulajdonát képezik, felhasználásuk CSAK az eredeti forrás pontos és látható megjelenésével történhet!