elitgamer
avatar

Vészesen közeleg a Battlefield 4 megjelenése

Szerző: gamer 2013. Oct. 22. 09:51

Ehhez természetesen szükséges, hogy a Battlefield 4 az elvárható minőség mellett rengeteg újdonságot is felvonultasson, ami várhatóan nem okoz majd különösebb problémát a játéknak, annak ellenére sem, hogy alapvetően a korábban bevált receptet követi. Ennek köszönhetően ismét kapunk egy olyan multiplayer módot, amelyben a 64 fős ütközeteknek és a porig rombolható hatalmas csatatereknek köszönhetően szinte valódi háborús élményben lehet részünk, amit ezúttal három haderő oldaláról élhetünk majd át.

Az amerikaiak mellett ugyanis az oroszok és a kínaiak is irányíthatók lesznek, akik közül utóbbiak tekinthetők abszolút újdonságnak, így sajátos fegyverek, felszerelések és harcjárművek is várnak majd ránk az kelet-ázsiai ország érkezésével. A többjátékos lehetőségek között egyébiránt a jól megszokott játékmódokat találhatják a rajongók, de akad újdonság is, pontosabban egy visszatérő ismerős képében, a DICE ugyanis visszahozza a Battlefield 4-be az utoljára még a Battlefield 2142-ben látott Commander Mode-ot. Az opció keretein belül a régi élményeket varázsolhatjuk ismét képernyőinkre, így egy hadvezért alakítva, egy speciális stratégiai képernyő segítségével utasításokat adhatunk katonáinknak, akik mindeközben valós időben küzdenek majd az ellenfelekkel.

Természetesen az egyjátékos kampány terén sem lesz elmaradása a Battlefield 4-nek, így ismét egy akciófilmbe illő fordulatokkal és változatossággal ellátott történetet kapunk, ami hat évvel az előző epizód eseményei után játszódik. Eszerint 2020-ra egy újabb ellenség bukkan fel a színen az amerikaiakkal szemben, méghozzá a kínai haderő, akikkel olyan súlyos konfliktus alakul ki, hogy egy újabb nagy háború felé sodorja a világot. Daniel Recker, avagy a tengerentúli speciális erők őrsmestereként azt a feladatot kapjuk majd, hogy ott tegyünk keresztbe a kínaiaknak és akadályozzuk meg terveiket, ahol csak tudjuk. A filmszerű bevetések ezúttal is rendkívüli változatossággal kecsegtetnek majd, így a nagyvárosi és a vidéki környezet mellett hol egy harcjármű volánja mögül, hol a frontvonalban kell lavíroznunk az ellenséges golyózáporban. Az izgalom tehát garantált!

 A Battlefield 4 PC-s változata mindezen kívül a grafika terén is alapos változáson esett át, köszönhetően a továbbfejlesztett Frostbite grafikus motornak, amive, valódi újgenerációs grafika vár majd ránk, méghozzá látványosabb animációk és részletesebben rombolható környezet mellett. Idén ősszel is érdemes lesz tehát várni a nagy háborút, amit minden bizonnyal a Battlefield 4 varázsol képernyőinkre a lehető legvalószerűbben!

Hozzászolás
  • Szabályok, jó elolvasni mielőtt bármit is teszel! 1. Ha lehet a tartalomhoz szólj hozzá.
    2. Ne spammelj és ne írd be ugyanazt többször.

    Te nem szólhatsz hozzá ehhez a cikkhez. Kérlek, Regisztrálj vagy jelentkezz be.
hirdetés
További friss híreink

elitgamer logo

Az oldalunkon publikált összes, cikk, kép, s egyéb tartalom az ElitGamer.net tulajdonát képezik, felhasználásuk CSAK az eredeti forrás pontos és látható megjelenésével történhet!