elitgamer
avatar

JÁTÉKOSLÉT KÉRDŐÍV 2013 (Multiplayer, MMORPG, RPG!)

Szerző: tommy 2013. Oct. 17. 17:29

 

 

Kedves Játékos!

Az ELTE Szociológia Doktori Iskola PhD-hallgatója vagyok, és egy olyan kutatáshoz kérném a segítségedet, amelyben elsősorban a sokszereplős online szerepjátékosok (MMORPG) világát szeretném minél jobban megismerni, de kontrollcsoportként az ún. MULTIPLAYER játékosok és az asztali szerepjátékok (RPG) játékosai is nagyon fontosak ebben a felmérésben. Eddig több mint 10.000 játékos kérte az eredmények bemutatását. A kutatással kapcsolatos összes információt, eredményeket és még sok-sok érdekességet találhatsz a megújult honlapunkon (www.jatekkutatas.hu) és Facebook oldalunkon (www.facebook.com/jatekkutatas).

Ha idén (is) szeretnél a JátékosLét kutatásban részt venni, és jelenleg AKTÍV (multiplayer, MMORPG vagy RPG) játékos vagy, akkor kérlek, töltsd ki ezt a 2013. évi kérdőívet, mely csupán kb. 10-15 percet vesz igénybe.

Nagy örömmel venném, ha válaszaiddal hozzájárulnál ezen kutatás eredményességéhez. Kitöltöm

 

Köszönettel:

Fromann Richárd 

Hozzászolás
 • Szabályok, jó elolvasni mielőtt bármit is teszel! 1. Ha lehet a tartalomhoz szólj hozzá.
  2. Ne spammelj és ne írd be ugyanazt többször.

  Te nem szólhatsz hozzá ehhez a cikkhez. Kérlek, Regisztrálj vagy jelentkezz be.
 • 2013. Oct. 18. 00:44:44
  Ricardos avatarja

  Sziasztok!

  A JátékosLét kutatás vezetőjeként, a kérdőív szerkesztőjeként ezen a fórumon/honlapon is hadd KÖSZÖNJEM meg a segítségeteket, a kitöltéseket; és természetesen külön hálás köszönet az ElitGamer szerkesztőségének is! Amúgy a 3 hete elindított kérdőívben már több mint 1.300 kitöltő van, amelyre vonatkozóan küldök mindenképpen majd érdekes statisztikákat! :-) 

  Köszönve még egyszer a segítségeteket,
  üdvözlettel:
  Richárd

  Ricardos

  www.jatekkutatas.hu

hirdetés
További friss híreink

elitgamer logo

Az oldalunkon publikált összes, cikk, kép, s egyéb tartalom az ElitGamer.net tulajdonát képezik, felhasználásuk CSAK az eredeti forrás pontos és látható megjelenésével történhet!