elitgamer
avatar

Black Ops 2 - Itt az első trailer

Szerző: vérnarancs 2012. May. 2. 09:59

A várva várt pillanat? Engem annyira nem győzött meg, de nem ítélek elhamarkodottan.

Majd ősszel meglátjuk. A videó marketing része elég elcsépeltnek tűnik. Van itt közeljövő és puritán népesség. A szokásos dramaturgiával, epikus és interaktív jelenetek tömkelegével. Alig akad egy-két dolog, amit ne láttunk volna már. Az idei év "future" felhozatalának szegmense érződik a traileren. Közvetlen újdonságként a Quadrotor hathat és a pacin való lovaglás.

Egy kis színt is akarnak belevinni a Treyarch fejlesztői. Ez a Strikeforce fedőnéven fog futni, ami annyit tesz, hogy egy-egy küldetést több módón is véghezvihetünk. Talán a PS2-es Battlefield 2: Modern Combat-hoz tudnám a legjobban hasonlítani - más és más oldalról pásztázhatunk át a pályán. A misszió előtt kiválaszthatjuk. hogy tankkal, helikopterrel, drone robottal, katonával...nyomjuk le az adott szituációt, hogy ez a Black Ops 2-ben mennyire fog működni, még nem tudjuk. A média alant.   

Hozzászolás
  • Szabályok, jó elolvasni mielőtt bármit is teszel! 1. Ha lehet a tartalomhoz szólj hozzá.
    2. Ne spammelj és ne írd be ugyanazt többször.

    Te nem szólhatsz hozzá ehhez a cikkhez. Kérlek, Regisztrálj vagy jelentkezz be.
hirdetés
További friss híreink

elitgamer logo

Az oldalunkon publikált összes, cikk, kép, s egyéb tartalom az ElitGamer.net tulajdonát képezik, felhasználásuk CSAK az eredeti forrás pontos és látható megjelenésével történhet!