elitgamer
avatar

Crysis 3 - Bejelentés és információhalmaz

Szerző: =Danika 2012. Apr. 17. 12:28

 Az EA végre bejelentette, hogy a Crysis 3 megjelenése 2013 tavaszára tehető PC-re PS3 valamint xBox360-ra egyaránt.

Történet: "A játékban Prophetet alakítjuk, aki 2047-ben visszatér New Yorkba, ami addigra kissé megváltozik: beborítja a Nanodrome, amit a korrupt Cell Corporation hozott létre. A Liberty Dome óriási fákkal, mocsarakkal és folyókkal tarkított városi őserdővé változott. Hét különböző területen kalandozhatunk majd, melyek a Seven Wonders névre hallgatnak. Prophet fegyvere egy halálos íj, páncélja a továbbfejlesztett nanosuit és földönkívüli technológiákat is használ. Miután rájön, hogy mi volt az oka az elkülönített nanodrome-ok létrehozásának, hősünk bosszúhadjáratba kezd."   - ipon.hu

Előrendeléssel kapcsolatos információk is napvilágot látott, ami a Hunter Edition, amivel lehet egy kis előnyünk a játékban. Például az említett íj és annak tartozékaihoz, Hunter Nanosuit szerkóhoz, 3 egyedi íj és dögcédula skinhez is hozzá juthatunk. A Crytek gondoskodott a pakkokról is, amiből 3 igen igéretes pakk jött össze.

Stalker Pack: Ennek tartalma az alapjáték valamint a Hunter Edition tartalom is. Ezen kívül még egy Jackal félautómata shotgun, egyedi hagtompítóval, két egyedi dögcédula, valamint egy egyedi fegyver skin.

Overkill Pack: Alapjáték, természetesen a Hunter Edition is. Ezen kívül Typhoon fegyver + hozzá tartozó skin, két overkilles dögcédula.

Predator Pack: Alapjáték, hozzá a Hunter Edition. Ezen kívül feline gépfegyver és egy álcázóruha.

Mellékesen pedig íme a CryENGINE 3 frissítése, amit remélhetőleg több játékban is visszakapunk, úgy mint a közelgő Crysis 3-ban. Szemmel látható a változtatás.

Hozzászolás
  • Szabályok, jó elolvasni mielőtt bármit is teszel! 1. Ha lehet a tartalomhoz szólj hozzá.
    2. Ne spammelj és ne írd be ugyanazt többször.

    Te nem szólhatsz hozzá ehhez a cikkhez. Kérlek, Regisztrálj vagy jelentkezz be.
hirdetés
További friss híreink

elitgamer logo

Az oldalunkon publikált összes, cikk, kép, s egyéb tartalom az ElitGamer.net tulajdonát képezik, felhasználásuk CSAK az eredeti forrás pontos és látható megjelenésével történhet!