elitgamer
avatar

Ghosts of Ascalon - A GUILD WARS REGÉNY

Szerző: lovas94 2012. Mar. 20. 18:03

A PlayOn bejelentette, hogy idén végre elkészülhet a Matt Forbeck és Jeff Grubb által jegyzett Guild Wars regénysorozat magyar fordítása. Az első kötet Ghosts of Ascalon címen érkezik, még a Guild Wars 2 játék megjelenése előtt. A regény cselekménye a Guild Wars 2 eseményei előtt játszódik, így a könyv betekintést enged Tyria világának újkori történelmébe. A könyvben helyet kaptak a játékban megszemélyesíthető fajok, foglalkozások, valamint a különböző varázslatok is.

A második kötet kiadása szintén szerepel a PlayON 2012-es tervei között, a harmadik viszont csak később, az angol kiadás megjelenését nem sokkal követően érkezhet.

ízelítő a könyvből:

A századokon át tartó, az emberek és a charr közötti viszály számtalan áldozatot követelt. Az új fenyegetés azonban erejük egyesítésére kényszeríti a két ősi ellenséget. A béke megteremtéséhez szükség van egy ősi ereklyére, mely elveszett az időtlen háború során. Dougal Keane azon kevesek egyike, aki járt Ascalon Város falain belül. Egy csapat vándor az ő vezetése alatt indul az elesett királyság romjai közé, hogy felkutassa az ereklyét. Hősünk még nem tudja, hogy szembe kell szállnia Ascalon feledésbe merült lelkeivel, ahogy a saját maga szellemeivel is.

Hozzászolás
  • Szabályok, jó elolvasni mielőtt bármit is teszel! 1. Ha lehet a tartalomhoz szólj hozzá.
    2. Ne spammelj és ne írd be ugyanazt többször.

    Te nem szólhatsz hozzá ehhez a cikkhez. Kérlek, Regisztrálj vagy jelentkezz be.
hirdetés
További friss híreink

elitgamer logo

Az oldalunkon publikált összes, cikk, kép, s egyéb tartalom az ElitGamer.net tulajdonát képezik, felhasználásuk CSAK az eredeti forrás pontos és látható megjelenésével történhet!