elitgamer
avatar

GTA Vice City Végigjátszás

Szerző: tommy | </div>

INTRO

A játék (Intro) elõször egy irodában játszódik, ahol férfiak beszélgetnek a Rosenborg testvérek érkezésérõl és az üzletrõl. Kiküldenek egy sofõrt a repülõtérre, aki elviszi õket a Vice City-i dokkokhoz, ahol az üzlet fog történni. Az üzlet megkötése után az egyik láda mögül 3 bérgyilkos lép ki és megpróbálnak megölni mindenkit. Neked (szerencsére) sikerül gyorsan beugranod a kocsiba, amellyel a sofõr elvisz a Hotel Harrison-hoz.. Tulajdonképpen itt kezdõdik az igazi játék és ér véget az intro. Most a játék megismerése következik. Elmehetsz a Ocean View Hotelbe (itt lehet mentéseket csinálni) és körülnézhetsz a városban. Az Ocean View hotelben ha felmész a lépcsõn a szobádba találsz egy forgó ikont, mely egy pólót ábrázol. Ez arra jó, hogy mikor rámész az ikonra átöltözöl és a korözési szinted is csökken egy vagy két csillaggal.

Ken Rosenberg (Lawyer)

The party (100 $)

Ebben a küldetésben kapsz egy meghívót egy partira, ahol Vice City gazdag és befolyásos emberei vesznek részt. Elõször el kell menned egy új öltönyt venni. Mikor kijössz a boltból pont megáll elõtted egy jó motor, amivel elég könnyen eljuthatsz a hajóhoz, amin a party van. A hajón a tulajdonos egybõl üdvözöl, majd bemutat a hugának. Õ bemutat neked egy pár embert. Nemsokára egy új vendég érkezik a hajóra, akivel a tulajdonos beszél. Mikor odahív téged, Mercedes, a tulajdonos huga közli vele, hogy most õt viszed el a Pol Position Clubba. Felpattantok a motorra (de a kikötõben még áll egy sportautó és egy limuzin is, amelyek közül választhatsz) és el kell vinned a Pol Position Clubba. Ezért kapsz 100$-t.

Back Alley Brand (200 $)

Ebben a küldetésben Lawyer elküld Kent Paulhoz, aki a Maulibu Clubban tartózkodik. Onnan egy kis beszélgetés után az Ocean Drive-ra kell mennedés meg kell ölnöd egy éppen telefonáló Chef-t. Ezt elég könnyû, mert ha az autóval vagy a motorral épp célbaveszed akkor könnyen eltudod ütni és nem kell az öklödet használni. (De szerintem ez csak hiba, mert a videó úgy kezdõdik, hogy ott állok mögötte, pedig ki se szálltam az autóból!!!) Miután felvetted a Chef telefonját jön Lance, egy néger srác. Adott egy pisztolyt, hogy könnyeben megtuddölni a többi 3 chef-t. Ha meghaltak, fuss Lance után a kocsiba, de elõtte vegyjük fel a *-t, hogy ne körözzenek. Lance kocsijával elmentek az Ammu-nationba. Itt elmondja, hogy hogyan tudsz fegyvert venni. Ezután visszamentek a hotelhez.

Jury Fury (400 $)

A harmadik küldetésben két autót kell összetörnöd. Ehhez mindjárt lesz is egy kalapácsod, mert amint kilépsz az ajtón egy embert elüt egy autó és ott hagy neked egy kalapácsot. Az egyik autónál ott van a gazdája is, megpróbál elmenekülni, de szerencsére pont egy teherautóba rohan. Ekkor menj oda és verd szét mégjobban a kocsit. (Az embert nem kell megölni!!!). A másik helyen is csak szét kell verni a kocsit.

Riot (1.000 $)

Elõször is egy munkásruhát kell felvenned a ruhaboltban. Utána el kell menned a térképen jelölt helyre, ahol sok-sok munkás lázad. Kezdj el legalább 4 emberrel verekedni (az is jó, ha elütöd õket) és akkor kinyílik a kapu és kijönnek a rendõrök. Az embereket hagyd tovább verekedni, neked már csak annyi dolgod van, hogy a teherautók mellett lévõ kis piros hordókat kilõdd. Ha ez megvan és felrobbant mind a három autó, akkor tied az 1000 $.

Colonel Cortez

Traecherous swine (250 $)

Cortez egyik embere elárulta õt. El kell menned bizonyítékot szerezni, hogy tényleg õ e az és miután megvan meg kell ölnöd õt. Ehhez kapsz egy láncfûrészt. Az emberei megpróbálják megvédeni õt. Vágd szét õket, majd az árulót. Ezután gyorsan pattanj be egy kocsiba és menj el a közelben lévõ pay’n’spray-be, mert a rendõrök üldözni kezdtek.

Mall shootout (500 $)

Most egy francia emberrel kell találkoznod egy bevásárlóközpontban, aki hozott valamit Corteznek. Az üzletet fegyveres emberek zavarják meg. A francia elmenekül. Menj utána és öld meg. Amit leejtett vidd el Corteznek.

Guardian angels (1.000 $)

Ebben a küldetésben egy csere üzleten kell "testõrt" játszanod. Elõször el kell menned egy parkolóházba a fegyverért, majd Lance megérkezése után elmentek a csere színhelyére. Itt a lépcsõ tetejérõl kell örködnöd. Mikor megjönnek a kubaiak elkezdõdik az üzlet. De vitába torkollik és megkezdõdik a nagy lövöldözés. Miután mindenkit kinyírtál egy motoros ellopja Diaz táskáját. A másoik motorral vedd üldözõbe és szerezd vissza a táskát. Ha megvan vidd vissza Diaznak.

Sir, yes sir (2.000 $)

Cortez egy tank ellopásával bíz meg. Menj a térképen jelölt ponthoz (ha nincs elég fegyvered, meg mellényed, akkor elöbb az ammu-nationbe kell menned!!!) majd a konvojból elõször a katonákat szállító autókat, majd a katonákat lõdd le. Ha ez megvan vidd el a tankot egy közeli garázsba. Sietned kell, mert 3-s szinten lesz a körözés!!!

All hands on decks (5.000 $)

Cortez elõzõleg felhívott telefonon, hogy egy kis összeütközésbe került a franciákkal és segíts neki. Mikor felszállsz a hajójára nagyon örül és elmeséli mi történt. Közben megérkeznek a franciák is. A hajó gyorsan elindul, de a franciák követnek titeket motorcsónakkal. Õket le kell lõni. Miután megölted mindet, a hajóval egy franciák által készített akadályhoz értek. Itt is meg kell ölnöd a franciákat. Eleinte csak a csónakokban vannak, de késöbb helikopterrel is jönnek és ráugranak a hajóra. Öld meg õket és a helikoptert is robbantsd fel. Késöbb jön egy komolyabb helikopter is, amelyik már lövi is a hajót. Azt is robbantsd fel. Ha már biztonságban vagytok, menj le a széls? lépcson, és a hajó elejérol robbantsd fel az elottetekálló hajót, hogy tovább tudjatok menni. Miután elhagytátok a blokádot Cortez azt mondja, hogy nem maradhatsz a hajón és oda adja a motorcsónakját. Ezzel köss ki valahol és mehetsz is a következõ küldetésért.

The Malibu Club

Death Row (0 $)

Menjünk a Malibu Clubhoz. Ott a fõnök mondja nekünk, hogy Lance-t elrabolták és megakarják ölni. Gyorsan üljünk kocsiba és menjünk a térképen jelölt helyhez. Lance-t a szeméttelepen tartják fogva. Mikor odaértünk a kapuból lõni fognak ránk. Öljük meg gyorsan õket, és menjünk be. Itt egyre gyorsabban megy lejebb Lance élete, ezért nem árt sietnünk. Az elsõ útkeresztezõdésnél balra menjünk, arra nincsenek emberek. Mikor odaérünk a garázshoz, öljük meg mind a négy embert (az egyik a "daru" tetején van) és szabadítsuk ki Lance-t. (Ezt a TAB billentyû lenyomásával tehetjük meg.) Öljük meg a többi embert is, és üljünk be a garázs mellett álló kocsiba. Lance-t el kell vinnünk a kórházba. Mikor kiérünk a szemétteleprõl Diaz emberei üldözni fognak minket. Siessünk a kórházba és tegyük ki Lance-t.

Ricardo Diaz

The chase (1.000 $)

Itt is egy árulóról lesz szó, de most nem kell megölnünk csak követnünk. A jelölt pontnál benézünk az ablakon, de a férfi mögöttünk a tetõn van. Utána futunk, majd a motorral üldözzük, míg meg nem állnak.

Phnom Penh ’86 (2.000 $)

Diaz-nál ismét Lance-be botlunk, ám itt más néven mutakoziott be. Elmegyünk a helikopterhez. Lance fog vezetni, mi meg a géppuskát irányitjuk. Szét kell lõnünk minden útba esõ gépfegyveres embert. Nemsokára ahhoz a házhoz érünk, amelyiknél az elöbb az áruló megállt. Itt Lance kitesz minket. Be kell mennünk a házba, megölni az embereket és a tetõn felszedni a pénzt. Innen Lance visz minket vissza helikopterrel Diaz-hoz.

The fastest boat (4.000 $)

Most egy motorcsónakot kell ellopnunk. Menjünk el a térképen jelölt pontig. Itt egy magánterültetre lépünk be, melyet gépfegyveres emberek õríznek. Öljük meg õket, akár el is üthetjük õket. Hátul a szerelõk megölése után engedjük le a csónakot és vigyük el Diaz házához.

Supply Et Demand (10.000 $)

Ebben a küldetésben az elõzõleg ellopott motorcsónakot kell vezetnünk. Menjünk Diaz háza mögé a csónakhoz. Lance és én beszállunk a csónakban. Nekem kell vezetnem, Lance meg lõ. El kell mennünk egy másik hajóig. Késöbb helyetcserélünk, Lance fog vezetni és nekem kell lõni.

Rub Out (50.000 $)

Ezt a feladatot igazából nem Diaz adja. Mielõtt elkezdenénk, menjünk el az ammu nationba, legyen az életünk max (100-100) és legyen elég tölténjünk jó sok ember megöléséhez. Menjünk Diaz házához. Itt találkozunk Lance-el, ahogy azt megbeszéltük. Az lesz a feladatunk, hogy meg kell ölnünk Diazt. Diaz, amint belépünk a kapun a kamerán észrevesz minket. Jó sok embert kell megölnünk. A házba csak hátulról tudunk bemenni. Meg kell keresnünk Diazt és meg kell ölnünk. Mikor beértünk a házba, az elsõ emeleten egybõl menj be az ajtón, ne menj tovább a lépcsõn. Itt öld meg az embereket. A következõ szobában indulj el a lépcsõn felfele. Ekkor szembetalálkozol Diazzal. Öld meg a testõrét, majd kezd el lõni Diazt. Ezután egy videón Te is Lance fejbelövitek Diazt.

A Rub Out küldetés után Diaz házában lesz Lance, Lawyer, Avery Carrington és Tommy Vercetti, azaz te. Itt újabb küldetéseket kapunk. A küldetés után a telefnonod is elkezd csörögni. Újabb munkákra kér fel Love Fist. Õt egy koponya jelzi a térképen.

Vercetti ház

Shakedown (2.000 $)

Ebben a küldetésben a nemrég szerzett szórakozó központban kell egy-két üzletet tönkreternnünk, hogy a központ újra fejlõdhessen. Az üzleteknek elég csak kitörni a kirakatát. Ezt fegyverekkel is megtehetjük. A kirakat lövöldözése közben egyre magasbb lesz a körözési szinted és a rendõrök is elkezdenek lõni rád. De ne törödj velük, hanem csak lõd a kirakatokat, mert ha kilõtted mindet, a körözési szinted 0 lesz. A küldetés után lesz egy videó, ahol elmondja, hogy hogyan tudod megvenni a különbözõ házakat.

Ezentúl a Vercetti házban is el lehet menteni a játékot és ott is át tudnunk öltözni, csakúgy mint az Ocean View Hotelben. A Vercetti házban (miután belépsz, rögtön jobbra) az egyik szobában található egy szivecske is, hogy ne kelljen a kórházig elmennünk, ha megsérültünk. A lépcsõ melletti garázsba beállított auóút elmenti, úgy mint a GTA3-ban ezt már megszokhattuk.

Bar brawl (4.000 $)

El kell mennünk két társunkkal az Ocean View Hotel melletti kis étterembe. Az ajtóban álló õrököe öljük meg, majd beszéljünk a tulajjal. Ha ez megvan el kell mennünk a biztonsági õrök telephelyére és megölni a többit is. Két õr megszökik motoron. Menjünk utánuk és öljük meg õket.

Cop land (10.000 $)

Ebben a küldetésben rendõrt kell alakítanod. Elõször is Lance-el el kell menned a térképen jelölt garázsba, de közben kell szerezned egy körözési csillagot, hogy kövessenek a rendõrök a garázsba. A garázsban meg Lance és Te megöléöd a rendõröket és felveszed a ruhájukat. A garázs mellett áll egy új rendõr autó. Menj el vele a szórakozó központba és robbantsd fel a kijelölt boltot. Ezután 5-s körözési szintet kapsz. Miután kiérsz a központból, ugorj le a térre. Ott van egy csillag és civil jármû. Vedd fel Lance-t és menj el a legközelebbi Pay’n’Spraybe. Innen már nyugodtan vissza tudsz jutni a Vercetti házba.

Megjellenik a ház elõtt egy forgó dollár jel. Ha ezt felveszed sok pénzt kaphatsz, de naponta max. 5.000 $-t. :(

Keep Your Friends Close (30.000 $)

A Vercetti ház tetején található egy helikopter. Ezzel bármikor elrepülhetünk bárhova, akár egy kis városnézésre is.

A játék történetéhez tartozó küldetések ezek voltak. A továbbiakban a játék egyéb küldetéseirõl találhatsz leírást.

Avery Corrington

Four iron (500 $)

Avery Corrinton egy golfozó megölésével bíz meg bennünket. Elõször is el kell mennünk a ruhaboltba és venni egy golfruhát. Ha ez megvan, irány a golfklub. Itt a kapunál elveszik minden fegyvereinket, csak a láncfûrész marad meg. :) De ha azzal nem szeretünk ölni, a bejárat után jobbra találunk egy golfütõt is. A lépcsõ elött áll egy Caddy (golfautó). Menjünk el vele a térképen jelölt pontig (az út nagyon rossz, könnyen bele lehet esni a vízbe!!!). Az emelvényen álló fehér ruhás embert kell megölnünk, de a testõreit sem árt, ha nem akarjuk, hogy végig üldözzenek. Nem baj, ha a férfi kimegy a golfklubból, mert egy utcai üldözés után is megölhetjük.

Dermolition man (1.000 $)

Avery Corrington megbíz minket egy épület felrobbantásával. Ezt egy kis helikopter segítségével kell végrehajtanunk. A sarkon, az épülettel szemben áll egy járgány. Abból tudjuk irányítani a helikoptert. Négy dinamitot kell elhelyeznünk az épület 4 szintjén. Eleinte csak kalapáccsal támadnak ránk, de feljebb már lövöldözõ rendõrökkel is találkozhatunk. Az embereket a propellerrel le lehet állítani. Az irányítást meg kell szokni, ezért inkább egyszer-kétszer csak az utcán próbálgassátok, majd ha már minden jól megy, hordhatjátok a bombákat az épületbe.

Two bit hit (2.500 $)

Avery Corrington arra kér meg, hogy egy temetésen ölj meg egy kubai bandavezért, Leot.. Elõször most is a ruhaboltba kell menned és be kell öltöznöd kubainak. Onnan irány a temetés. Ott öld meg a kubai embereket. Ha Leo elmenekül kövesd és öld meg. Vigyázz, mert az autójából koporsókat dobálnak ki amire ha rámész felrobbansz. Leo a Vercetti ház (volt Diaz ház) felé fog menekülni.

A küldetés után megcsörren a Leotól ellopott telefon. Egy ember hív fel és Leot keresi. Te mondod neki, hogy megölted. Azt mondja, hogy ez nem lehet igaz és hogy aki Leo-t megtudja ölni, az az ember dolgozhat neki. Így ezután a kubaiaknak is tudsz dolgozni.

Love fist - A VRock rádió székháza

Egy koponya jelzi a térképen

Love Juice (2.000 $)

Ebben a küldetésben egy táska drogért kell elmenned. Odamész a dealerhez, de ? el"fut" a pénzeddel. Felszáll egy motorra és elmenekül. Menj utána, öld meg és vedd fel a táskát. Ha megvan kapsz egy telefont, hogy hozd el Mercedest az étterembõl. Miután elindultok az étterembõl 90 másodperced van, hogy visszaérj a rádió székházába.

Psycho Killer (4.000 $)

Szállj be a ház elött álló autóba és menj a térképen jelölt pontig. Ott egy nagy tömeg lesz egy club elött. Az egyik ember lelövi a biztonsági õrt és elmenekül. Kövesd az autóval és öld meg.

Publicity Tour (8.000 $)

Ezt a küldetést csak akkor tudod csinálni, ha már az összes Biker Gang küldetés kész van.

Love Fist megkér, hogy vidd el a koncertre. Szerintük Psycho Killer még él. Az autóban találnak egy kazettát. Az van rajta, hogy egy bombát szereltek a kocsira, ami felrobban ha túl lassan mész. Száguldozva kell menned az utcákon míg nem hatástalanítják a bombát. Ha hatástalanították el kell vinned õket a koncertre.

Biker Gang

Egy pikk jel jelzi a térképen

Alloy Wheels of Steel (1.000 $)

Egy 1,5-2 perces motorozás következik. A fõnök meg akar gyõzõdni róla, hogy milyen fából faragtak. Szól három emberének. A ház elöl indultók. Át kell menned az összes ellenörzõ ponton és meg kell nyerned a versenyt. Ez nem lesz nehéz, mert az ellenfeleid minden kanyart gyorsan vesznek és az élsebbekben kicsúsznak. Abból pedig elég sok van.

Messing With The Men (2.000 $)

Mielõtt elkezdenéd a küldetést menj el fegyverekte szerezni és mellényt is. Az lesz a feladatod, hogy káoszt kelts az utcán. Erre két perced van. Lõdd a kirakatokat, az embereket és az autókat. A rendõrökkel ne foglalkozz. Ha megvan két perc alatt, akkor valószínûleg a körözésed magas lesz (nekem ötös volt). Szállj gyorsan egy autóba és a fõ uton (a Vercetti ház fele) a közelben találsz egy Pay’n’spray céget- Állj be és utána folytathatod nyugodtan a játékot.

Hog tied (4.000 $)

Mitchnek egy helyi banda ellopta az egyik motorját. Szerezz egy gyors motort és menj a Downtownban lévõ ammunation-höz. A szembe lévõ lépcsõrõl ugrass át az ammunation tetejére. Öld meg a banda embereit és menj le a lépcsõn. A motorral a lépcsõröl ugrass ki az utcára és vidd vissza Mitchnek. Egy pár autó üldözi fog, de könnyen le tudod rázni õket.

Umberto Robina - Cubans

Egy legyezõ jelzi a térképen

Stunt Boat Challenge (1.000 $)

Meg kell mutatnod, hogy hogyan tudsz motorcsónakot vezetni. Át kell menned az összes ellenörzõpontot a megadott idõ alatt.

Cannon Fodder (2.000 $)

Elõször is szerezz egy jármûvet, amiben elfér négy ember. Menjk a térképen jelölt pontig és öld meg az autó mögött álló embereket. Ezt a legegyszerûbben úgy teheted, hogy felrobbantod az autót. Menj tovább, öld meg a tetõn az embert, majd lopd el a furgont és vidd el a clubhoz. Ha kilövik a kerekeidet elég nehéz lesz visszajutnod a clubhoz, mert a körözési szinted is megnõtt és rendõrök is fognak üldözni.

Naval Engagement (4.000 $)

Menj le Ricohoz a partra. Õ elvisz egy üzlethez motorcsónakkal. A csónakból öld meg az embereket és robbantsd fel a hajókat. Szálj ki és a háznál is öld meg az embereket. Szedd fel a 3 táskát. Ezután két ember felrobbantja a motorcsónakot. Sajnos Rico meghal. Öld meg a két embert és vidd el a táskákat a kubaikhoz. Siess, mert a körözési szinted megint magas lett.

Trojan Voodoo (10.000 $)

Ezt a küldetést csak akkor tudod csinálni, ha már az összes Haitian küldetés kész van.

Szerzz egy Voodoo-t (haiti bandaautó) és menj a térképen jelölt ponthoz. Ott vár téged a többi Cubai. Kövesd õket. Állj meg a jelölt ponton és öld meg a haiti embereket. A házban élesítsd mind a három bombát és futólépésben hagyd el a házat. A kaputól jobbra lévõ lépcsõn menj fel az épület tetejére és itt megúszod a robbanást.

Auntie Poulet - Haitians

Egy ember forma jelzi a térképen.

Juju Scramble (1.000 $)

Auntie Poulet 3 táska összeszedésével bíz meg. Menj az elsõ helyre, menj fel a tetõre. Mikor felveszed a táskát egy rendõr megállít. Fuss a kocsidhoz. Szedd össze a másik két táskát is és vidd el Auntie Pouletnek. Vigyázz, mert a körözési szinted egyre magasabb lesz. Ha van elég idõd elmehetsz a fõúton lévõ pay’n’spray-be. (Ha letellik az idõd nincs vége a küldetésnek, csak a rendõrök felszedik a táskát.)

Bomb away! (2.000 $)

A haitiak és a kubaiak régi ellenségek. Most a haitiak oldalára kell állnod és meg kell ölnöd pár kubai srácot. Ehhez segítségedre lesz három játékrepülõgép, melyeket a parton álló Top Fun autóból tudsz irányítani. Fel kell robbantanod az embereket, a hajókat és az autót.

Dirty Lickin’s (5.000 $)

Auntie Poulet ad egy távcsöves fegyvert. Menj fel a ház tetejére és öld meg a cubaiakat. Vigyázz, ha az összes haiti bandatag meghal vége a küldetésnek. Cubaiak jönnek majd még furgonnal. Õket is öld meg.

Phil Cassady

Gun Runner (2.000 $)

Most a mexikóiak az ellenfeleid. Az üzletükbe kell beleavatkoznod. El kell lopnod a fegyvereiket. A Patriot elött szedd fel a detonátorokat és rakj le egyet a mexikóiak kocsija elé. Ha közel értek hozzá robbantsd fel. Ha nem robban fel mindegyik, akkor szét kell lõnöd a többit. A kocsiról leesik pár fegyver. A mexikóiak segítségére siet pár motoros fickó. Ezeket is öld meg. A másik fegyverszállítmányt ugyanígy szerezd meg és ha megvan, vidd vissza a térképen jelzett ponthoz.

Boomshine Saigon (4.000 $)

Phil Cassady egy új találmányát akarja bemutatni. A mûhely nagy higítószag van, melybõl te is beszippantasz egy keveset. A bomba nem akar felrobbani. Phil Cassady ode megy a bombához és megjavítja, majd felrobbantja. A robbánaskor leszakad az egyik keze. El kell vinned a kórházba, de a higító miatt egy kicsit nehez dolgod lesz a szokásosnál. A kórháznál Phil Cassady észreveszi a rendõröket és azt mondja, hogy vidd el máshova. Szállítsd el a térképen jelzett helyre.

Telefonos küldetések

Road kill (500 $)

Egy kézbesítõt kell megölnöd, aki motorral járkál az utcákon. Annyi idõd van erre, amíg ki nem hordja az összes csomagját. Ez az idõ bõven elég arra, hogy megöld, mert elég lassan és szét-szórt helyekre megy.

Waste the Wife (2.000 $)

Egy férfi megbíz téged, hogy öld meg a feleségét, úgy, hogy autóbalesetnek látszódjon. Fegyvert nem használhatsz. A nõ épp egy ékszerboltban van. Menj a bolthoz és mikor elindul törd össze a kocsiját.

Autocide (4.000 $)

Egy banda kiakar rabolni egy bankot. Ezt kell megakadályoznod úgy, hogy megölöd a banda tagjait. Az egyik ember egy plakát ragaszt, a másik egy biztonsági cégnél dolgozik, a harmadik és a negyedik az ékszerbolttal szemben van, az ötödik egy hajón pihen, míg ahatod motorozik a városban. Ehhez a feladathoz van egy távcsöves puska nem messze a telefontól. Egyik emberhez se menj túl közel, mert elmenekülnek és nem lesz elég az idõd.

Check out at the check in (8.000 $)

Menj a repülõtérre és vedd fel a telefont. A virág mögött van egy sniper. Vedd fel és kövesd a nõt. Ne menj túl közel hozzá. A nõ oda fog adni egy táskát egy férfinak. Öld meg a férfit mielött beszáll a repülõgépre és a táskát vidd el a Downtown-i Ammu-Nationba. Vigyázz a rendõrökkel és az ellenségekkel. Mindegyik rád pályázik.

Loose Ends (16.000 $)

A telefon most a jégkrém gyár mögött csörög. A jégkrém gyár tetején épp egy üzlet zajlik. Ezt kell megakadályoznod. Menj be a kiskapun és ölj meg mindenkit lent is és a tetõn is. Vedd fel a táskát és a helikopter segítségével vidd el a térképen jelzett helyre.

Megvásárolt házak küldetései

A bevétel csak akkor lesz a tied, ha megcsináltad az elsõ küldetéseket. De ne felejtsd el összeszedni a pénzt!!!

Malibu Club

120.000 $-ba kerül és 10.000 $ a max napi bevétele

No Escape? (1.000$)

El kell menned a Washington Beach-i rendõrségre és kiszabdítanod egy embert. A rendõrségen az emeleten találod a kártyát, ami a cellák kinyitásához szükséges. A cellák az alagsorban vannak. Mikor kimész a házból ott áll egy kocsi a rendõrség mellett. Vidd a kiszabadított embert a házához. (Útközben benézhetsz az egyik pay’n’spray-be is :) !!!)

The Shootist (2.000$)

Menj el a Downtown-i Ammunationbe és mutasd meg hogy tudsz lõni. Elõször jobbra-balra menõ táblákra kell lõni (elsõ egy pont, középsõ két pont, utolsó három pont), majd a második körben az elötted lévõ hat ablakban mozognak emberek (ezek egy-egy pontot érnek). A harmadik körben össze vissza jönnek. Ezek már gyorsabbak. (Egy-egy pontot érnek). Ha sikerült összegyüjtened 60 pontot sikerült a küldetés!!!

Ha máskor is vissza jösz ide az elsõ kört újra tudod csinálni. Sikeres küldetések esetén 500 $-t kapsz.

The driver (3.000 $)

Egy városi autóverseny fog következni. Ez en lesz egyszerû, mert az ellenfeled egy jóval gyorsabb kocsiban ül, és a rendõrök sem engedik az utcai versenyzést, ezért még õk is üldözni fognak. A feladat, hogy megnyerd a versenyt.

The job (50.000 $)

Egy bank széfjét kell kirabolnotok. Menjetek a bankhoz. A széf a harmadikon van. Az elsõ emeleten az asztal alá elbújt az igazgató. Vidd fel a harmadikra, segítségedre lehet még a késöbbiek folyamán. Ha körülnézel, láthatod és hallhatod a rendõröket, hogy körbevették a házat. Nemsokára egy kommandós egység berobbantja a tetõt és ott másznak be. Öld meg õket és menj ki az épületbõl. Szálj be az ott parkoló autó és menj a legközelebbi Pay’n’Spray-be.

Print works

70.000 $-ba kerül és 8.000 $ a max napi bevétele

Spilling The Beans (2.000$)

Most, hogy megvetted a nyomdát, új nyomatókra van szükség, hogy másik lapokat is tudjatok nyomtatni. Menj el Kenhez a Malibu Clubba. (Ha nem akarsz vezetni, szállj be a taxiba. 9$ lesz az út.) Õ elmondja, hogy az információk egy banda birtokában vannak. A bandát a Vice port-i kikötoben találod meg. Menj oda. A biztonsági õrök lõnek rád, õket megölheted. A hajó elején vannak lépcsok, ott menj fel a jelölt pontig. Ott hallgasd ki a bandavezért és a megszerzett információt vidd vissza a nyomdához.

Hit the courier (5.000 $)

Menj a dokkhoz, a Boatyard mellé. Öld meg azembereket és a táskát vidd vissza a nyomdához. Ha a helikopter elöbb odaérne, akkor egy kis utcai üldözés vár rád. De vigyázz, az autót fel ne robbantsd, mert benne van a táska.

Cap the collector (30.000 $)

Sonny a pénzét akarja. Embereit elküldte, hogy szerezzék meg. Két motorost kell üldöznöd és visszaszerezned a pénzed.

Film studio

60.000 $-ba kerül és 9.000 $ a max napi bevétele

Recruitment Drive (1.000 $)

A forgatáshoz szükséged van szereplõkre is. Menj el Candy-ért és Mercedes-ért.. Mikor odaérsz Candy-hez, megbeszélitek az üzletet, de pár embernek ez nem tetszik. Öld meg az embereket és robbantsd fel az autót. Vedd fel Candy-t és menj el Mercedes-ért a pizzériába. Õ vele is beszéld meg a dolgot és vidd el a lányokat a Film Studióba.

Dildo Dodo (2.000 $)

Dodo, akivel már a GTA3-ban megismerkedhettünk, segít neked a reklámozásban. Szálj fel a helikopterrel és menj át az összes ellenörzõ ponton. Dodo addig szórja a szórólapokat. Ne menj nagy kerülõutakon, mert nincs sok üzemanyagod.

Martha’s Mug Shot (4.000 $)

Kapsz egy fényképezõgépet, mellyel egy fontos személyt kell lefényképezned. Kövesd Candy-t a helikopterrel. Candy beszáll egy limuzinba és az elnök házához mennek. Keress egy helyet, ahol le tudsz szállni és tudsz fényképeket készíteni. Ha megvan siess vissza a Stúdióba, mert észrevettek és a rendõrök üldöznek. (4-s lett a körözési szinted)

G-Spotlight (8.000 $)

Szerezz egy PCJ-600-s motort. Menj a térképen jelzett helyre és menj fel a tetõre. Ugrass át a szemközti tetõre. Innen már egyértelmû lesz az út.

Sunshine autos

50.000 $-ba kerül és 9.000 $ a max napi bevétele

Az épület alatt található egy spray’n’go festõüzlet, ha üldöznének a rendõrök itt lefestetheted az autódat. Van még négy garázs, ahol mentéskor leparkolhatsz, úgy hogy az autód is meglegyen. Az ötödik garázsban találhatod azokat a listákat, hogy milyen autókra van szüksége az embereknek. A te feladatod beszerezni õket. Egyes listák teljesítésekor kapsz 20.000 ß-t és egy extra autót.

Taxi firm

40.000 $-ba kerül és 5.000 $ a max napi bevétele

V.I.P. (1.000 $)

Egy VIP utast kell elvinneed a Starfish Islandról a reptérre. A msáik taxiscég autója eléd áll és õ hozzá szál be az utas. Menj utána és törd össze a kocsiját. Az utas ezután kiszál a kocsiból és egy másik taxit keres. Vedd fel és vidd el a reptérre.

Friendly Rivalry (2.000 $)

A taxis céged forgalma csökkent az utóbbi idõkben. Ez ellen kell teneed valamit. Fel kell robbantanod három másik taxiscéghez tartozó autót.

Cabmageddon (5.000 $)

Rádión szólnak neked, hogy Mercedes, Cortez felesége téged kért telefonon, hogy menj el érte. A hely a repülõtér mögött van, de a Boatyard felé tartó úton tudsz bemenni. Mikor odaérsz Mercedes nincs sehol, viszont egy jön egy csomó autó a másik taxiscégtõl. Egypercet kell kibirnod, utána jön a fõnök. Õt kell megölnöd.

Pole position

30.000 $-ba kerül és 4.000 $ a max napi bevétele

I’m hot tonight! (0 $)

Költs el 600 $-t az elsõ fülkében lévõ táncosnõnél. Menj be a fülkébe. 5 másodpercenként von le 5 $-t, azaz másodpercenként 1 $-t kell fizetned. Így összesen 10 percet kell eltöltened a táncosnõnél.

Ice Cream Factory

20.000 $-ba kerül és 3.000 $ a max napi bevétele

Distribution

El kell adnod min 50 drogot. Egy adag drogért 12$-t kapsz. Ha észre vesz a rendõr kapsz egy körözési szintet. Menj el az Ocean Beach-i strandra. Ott van sok ember egyhelyen, ezért rövid idõ alatt el tudsz adni annyit amennyi kell. A rendõrökkel vigyázz!

Boatyard

10.000 $-ba kerül és 2.000 $ a max napi bevétele

Checkpoint Charlie (5.000$)

Szedd össze a csomagokat a megadott idõ alatt.

Stadium

Ez az épület Downtownban van. Csak 20:00 és 0:00 között tudsz bemenni.

Dirtring (50.000 $)

Egy Sanchez motorral kell a különbözõ helyeken lévõ ellenörzõpontokat összeszedned. Ha 5 perc alatt teljesíted 50.000 $-t kapsz. Ha több mint 5 percre, de kevesebb mint 9 percre volt szükséged a teljesítéshez, akkor csak 10.000 $-t kapsz. Ha még 9 perc alatt sem sikerült teljesítened, akkor csak 5.000 $-t kapsz.

Hotring (5.000 $)

Elsõnek kell beérned a célba. A kocsid nagyon sérült állj be a pitshop-ba. Az elsõ helyzet jutalma 5.000 $, a másodiké 1.500 ß, míg a harmadiké csak 500 $.

Bloodring (1.000 $)

Törj össze minél több kocsit. Vigyázz fel ne robbanj. Ha kevés idõd van hátra szedj össze néhány Checkpointot. (Ha felborulsz, automatikusan talpra állsz.)

Hozzászolás
 • Szabályok, jó elolvasni mielőtt bármit is teszel! 1. Ha lehet a tartalomhoz szólj hozzá.
  2. Ne spammelj és ne írd be ugyanazt többször.

  Te nem szólhatsz hozzá ehhez a cikkhez. Kérlek, Regisztrálj vagy jelentkezz be.
Grand Theft Auto: Vice City
 • Fejlesztő:Rockstar North
 • Forgalmazó:Rockstar Games
 • Típus:Action
 • Megjelenés:TBA
 • NR
 • 0.0
hirdetés

elitgamer logo

Az oldalunkon publikált összes, cikk, kép, s egyéb tartalom az ElitGamer.net tulajdonát képezik, felhasználásuk CSAK az eredeti forrás pontos és látható megjelenésével történhet!