elitgamer
avatar

The Incridible Adventures Of Van Helsing - Teszt

Szerző: recon | </div>

 Azt hiszem a NeocoreGames-t egy hazánk fiának sem kell bemutatni. A remek King Arthur szériát jegyző független csapat gondolt egy nagyot, majd mindenkit meglepve kiadták a The Incredible Adventures Of Van Helsinget. A játék Steamen elérhető (és nem is drága, 11 euró körül mozog) és egy remek példája, hogy miképpen is kell egy akció hack & slash rpg-t fejleszteni. Nem mellesleg simán felveszi a harcot a nagyágyú Diablo III-al is. De ne szaladjunk ennyire előre.

Vadászni jöttem

Történetünk ott kezdődik, hogy az idősebb Van Helsing már kiöregedett és nem bírja a munkát. Ám egy névtelen segélykérő levél visszahívja Borgoviába, ahol is egy őrült tudós igyekszik megszerezni a hatalmat. Mivel az öreg nincs éppen harci állapotban, így az ifjabb Van Helsing indul útnak segítőjével, Lady Katarinával, aki nem mellesleg egy szellem. Róla annyit érdemes tudni, hogy egy különös varázslat folytán a családhoz van láncolva, így köteles segíteni az ifjú vadásznak, bár nem tetszését maradéktalanul kifejezi számos alkalommal. A duó így nekiindul, ahogy az meg van írva, azzal a céllal, hogy leszámoljanak a professzorral. Azonban, elég hamar muszáj rájönniük, az út nem lesz túlzottan könnyű már Borgoviáig, pláne még ott megtalálni és segíteni az ellenállást. Ifjú harcosunk azonban nem rest, több száz szörnyet küld a másvilágra, hiszen véres az út a dicsőségig.

Csak a szokásos

A játékmenet a megszokott mederben zajlik. Megyünk, legyepáljuk azt, ami az utunkba kerül, lootolunk, néha begyűjtjük az adott tárgyat a bosstól, haladunk tovább. Mivel adva van a főszereplő, ezért kasztot nem választhatunk, de aggodalomra semmi ok. A talent fa így is gondoskodik arról, hogy változatos legyen a játék. Akad egy közelharcos ág, egy ranged dps fegyverrel, illetve a mágus. Felszereléseinket értelemszerűen ennek megfelelően kell válogatni, ezekből azonban nem lesz hiány, hiszen tucatjával ömlik ránk az ellen. Fair dolog itt figyelmeztetni mindenkit, hogy ajánlott a talentek keverése, hiszen remekül jöhet, ha távolról megpuhítjuk az ellenfeleket, közelről pedig bedaráljuk. Nem a levegőbe beszélek, a játék normal fokozaton igazi kihívás, és jó párszor meg fogunk halni, a hard fokozat pedig egyenesen brutális. 

A cikkünk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hozzászolás
 • Szabályok, jó elolvasni mielőtt bármit is teszel! 1. Ha lehet a tartalomhoz szólj hozzá.
  2. Ne spammelj és ne írd be ugyanazt többször.

  Te nem szólhatsz hozzá ehhez a cikkhez. Kérlek, Regisztrálj vagy jelentkezz be.
 •  Összesített vélemény és pontozás: The Incridible Adventures Of Van Helsing - Teszt
 • Hangulat9.0
 • Grafika8.5
 • Zene9.0
 • Összegzés9.0
hirdetés

elitgamer logo

Az oldalunkon publikált összes, cikk, kép, s egyéb tartalom az ElitGamer.net tulajdonát képezik, felhasználásuk CSAK az eredeti forrás pontos és látható megjelenésével történhet!