elitgamer
avatar

Új ASUS GeForce GTX 680 VGA-k.

Szerző: =Danika |  </div>

 

Az ASUS előrukkolt két igazi szörny VGA-val, ami alapja a GeForce GTX 680 Direct CU II OC  és TOP. Teljesen új hűtéssel rendelkeznek és gyárilag megemelt órajellel. Felépítése is különleges, ugyanakkor a TOP és az OC külsőre teljesen megegyezik, belsőre is csak órajelek tekintetében változnak. Három szlotnyi helyet foglalnak a gépben, de ennek ellenére kisebb a zaj mértéke. Ez a tízfázisú DIGI+ VRM áramkörnek köszönhető, ami persze tisztább tápellátást biztosít. Százalékos arányban 20-30% ra tehető. Összességében kevesebb a zaj, ami nagyobb stabilitást biztosít a rendszerben, főleg tuning szempontjából kevesebb a hiba és nagyobb a teljesítmény.


 

A kártyák Super Alloy Power komponensekkel rendelkeznek, amelyek növelik az energiahatékonyságot és így még erősebb stabilitást biztosítanak. Ezeken kívül még hardveres és szoftveres tuning opciót is tartalmaznak a kártyák, hogy minél kényelmesebb tuningolást biztosítson a mestereknek. Hardveres tuning segítő, a VGA Hotwire kivezetés. A szoftveres tuning segítője petig a GPU Tweak Utility névre halgat. A szoftver az igazi mozgató rugó, amivel minden egyes tényezőt be lehet állítani. Az órajeleket, ventilátorok fordulatszámát, feszültség és egyéb mag beállításokat lehet intézni vele.
 
 
DicectCU II pedig nem más mint a videókártya hűtője, ami a VGA melegedését akadályozza meg, hogy használható legyen a szörnyeteg. Ez egy egészen új hűtési rendszer, ami 20%-al nagyobb hőleadást biztosít a kártya minden területére nézve. De mitől is hűt ennyire? Erre a válasz pedig, az öt darab rézcső, az alumínium hűtőbordák és a ventilátorok(megnövelt önálló légárammal), amik 14 dB-el alacsonyabb zajszintet biztosítanak elődjeitől.
 
Adatsín: 256 bit
GPU: GK104
Memória: 2GB  - GDDR5  - órajel: 6008 MHz
Videó kimenetek: DVI-I ; DVI-D ; HDMI 1.4 ; DisplayPort 1.2
 
OC kiadás  -  GPU: 1019 MHz   -  1084 MHz boost órajel
TOP kiadás  - GPU: 1137 MHz - 1201 MHz boost órajel
 
Árak: ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II OC - 169900Ft
          ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II TOP - 174900 Ft
Hozzászolás
  • Szabályok, jó elolvasni mielőtt bármit is teszel! 1. Ha lehet a tartalomhoz szólj hozzá.
    2. Ne spammelj és ne írd be ugyanazt többször.

    Te nem szólhatsz hozzá ehhez a cikkhez. Kérlek, Regisztrálj vagy jelentkezz be.
hirdetés

elitgamer logo

Az oldalunkon publikált összes, cikk, kép, s egyéb tartalom az ElitGamer.net tulajdonát képezik, felhasználásuk CSAK az eredeti forrás pontos és látható megjelenésével történhet!