elitgamer
avatar

Két új egyedi Radeon HD videókártya

Szerző: =Danika |  </div>

Két új egyedi Radeon HD videókártya a PowerColor-tól. A hűtésük különleges. Vortex II-es hűtéssel rendelkeznek, amelynél réz hőcsövek és lamellák vezetik a hőt, a GPU legnagyobb hűtése érdekében. Valamint, ugyan az a lamella fölötti ventillátorok vannak, mint a korábbi verzióknál, amiknek segítségével még testreszabhatóbb a hűtési teljesítmény. A két ventilátor tökéletesen testreszabható, emelhető illetve forgatható kerettel ágyazódnak be a videókártyába. 

A két videókártya koránt sem kis teljesítményel bír, mégis van egy kis eltérés a kettő között. A Radeon HD 7870 GPU-ja 1280-as stream processzorral bír. Mag órajele 1GHz. 256-bites kapcsolat van a GPU és a GDDR5-ös memória között. A 2GB-os fedélzeti memória 4,8GHZ-s órajelen mozog és persze az alatt.

A Radeon HD 7970-es már magasabb szintű, Tahiti GPU munkálkodik benne, ami 2048 stream processzorral rendelkezik. 3GB memória 384-bittel kapcsolódig a GPU-hoz. GPU: 1100MHz  Memória órajel: 5,7GHz

A két termék hamarosan megjelenik a piacon, de persze árakat is csak a megjelenéskor fogjuk megtudakolni.

 

Hozzászolás
  • Szabályok, jó elolvasni mielőtt bármit is teszel! 1. Ha lehet a tartalomhoz szólj hozzá.
    2. Ne spammelj és ne írd be ugyanazt többször.

    Te nem szólhatsz hozzá ehhez a cikkhez. Kérlek, Regisztrálj vagy jelentkezz be.
hirdetés

elitgamer logo

Az oldalunkon publikált összes, cikk, kép, s egyéb tartalom az ElitGamer.net tulajdonát képezik, felhasználásuk CSAK az eredeti forrás pontos és látható megjelenésével történhet!